Klubová trika 2010 - DOTAZY
Re: Klubová trika 2010 - DOTAZY
Aktuální ceny vůbec netuším, zkus se podívat na jejich webu, nebo mi napište kdo co chcete a já to zjistím.
mara_m: myslím že to neni problém, každej si může vybrat jakou mikynu či triko chce
mara_m: myslím že to neni problém, každej si může vybrat jakou mikynu či triko chce
ok zajem o triko jako bylo predtim co to bylo nevim myslim matros strih a mikinu skapic velikos L vse cerne motiv zda bude ten uplne prvni nebo co byl posledni mi je vcelku jedno to at rozhodnou jiny
CNC výpalky laser ,plasma a autogen
Měl bych zájem o mikinu a tričko v černý barvě a velikost XL
Nissan 200sx s13 CA18DET
Nissan Primera P11 SR20DE
Nissan Primera P11 SR20DE
-
- Member
Já se taky připojím 2x triko černé XXL
Ja bych se taky pripojil,cernou mikinu a XXL a cerne tricko XL.
Vyrizuje to nekdo nebo to zamrzlo?
Vyrizuje to nekdo nebo to zamrzlo?
97' ECR33 M-spec 2
-
- Member
asi freez
- Jebass
- user
- Kontaktovat uživatele:
tak jak to vypadá s trikama?řeší se tu něco nebo ne?rád bych tričko starý už se rozpadá.
Jebass 200sx r.v. 90,CA18DET t28 FMIC Avia,hříbek,Walbro,BOV HKS,atlerativní FPR,Japspeed Výfuk decat 3´´,Chip Stage 1,Svíčky BCPR7ES-11,novy motor by KENTOYA Ca16 vačka kov pod palici,hadice na turbo,siláče převodovky Apex myslím.new rozvody a spojka.
,Prothane total kit,
,Prothane total kit,
Trika mam ted moznost. dneska sem si vyzvedaval svoje a potisk peknej kvalitni.. (jen ze zacatku trochu smrdi ta barva ) Tisknou bud na digitalu takze kusovka nebo vetsi naklady sitem. Jaky byly ceny?
rekl bych ze tu je mrtvo asi neni zajem
CNC výpalky laser ,plasma a autogen
aky je vlastne final potisk??? a cena? robia sa aj v inych farbach ako je čierna a biela???
nechce mi otvoriť tie katalogy aux...
- vavris2
- user
- Kontaktovat uživatele:
Tak jak to vlastne je ? komu mám říct co chcu plus velikost, abych byl v obraze. Jestli se teda bude neco kupovat.
A su,ci nie su?
Daily: Man TGX,440HP
200sx,S 13.33,Stage 2,GT28,AFM RB20,444
200sx,S 13.33,Stage 2,GT28,AFM RB20,444
Nerad bych, abyste to brali jako spam, takže se kdyžtak předem omlouvám
Věnuji se kresbě a malbě aut, což mě baví a proto vám můžu i nabídnout vytvoření originálních triček.
Ceny jsou závislé na počtech kusů. Od 5 ks je návrh designu a konzultace v ceně. Není to forma mé obživy, ale můj koníček, takže k tomu i tak přistupuji, co se týče cen
Preferuji osobní a přátelský přístup, respektuji vaše přání
Motivy jsou "ruční" práce, ale nebráním se i pc grafice - jen mi nepřijde tak "osobní".
Motivy jsou na triko aplikovány nejčastěji digitálním potiskem. Na potisk jsou použity ekologické inkousty na vodní bázi. Potisk netvoří žádnou "slupku", je prodyšný.
Něco na ukázku:
-----------------------------------
stránky:
http://zela.cz/dareba.html
Pokud se vám líbí a uvažujete do budoucna o nějakém textilu, můžete si darebu najít na fb - http://www.facebook.com/darebahadry?ref=hl
Věnuji se kresbě a malbě aut, což mě baví a proto vám můžu i nabídnout vytvoření originálních triček.
Ceny jsou závislé na počtech kusů. Od 5 ks je návrh designu a konzultace v ceně. Není to forma mé obživy, ale můj koníček, takže k tomu i tak přistupuji, co se týče cen
Preferuji osobní a přátelský přístup, respektuji vaše přání
Motivy jsou "ruční" práce, ale nebráním se i pc grafice - jen mi nepřijde tak "osobní".
Motivy jsou na triko aplikovány nejčastěji digitálním potiskem. Na potisk jsou použity ekologické inkousty na vodní bázi. Potisk netvoří žádnou "slupku", je prodyšný.
Něco na ukázku:
stránky:
http://zela.cz/dareba.html
Pokud se vám líbí a uvažujete do budoucna o nějakém textilu, můžete si darebu najít na fb - http://www.facebook.com/darebahadry?ref=hl