BMC stopper
Re: BMC stopper
Jeden i pro mě prosím Nepřekáží si to s něčím co tam sériové bývá? Jako nádobka serva nebo power transistor?
Jeden pro mě
Stage 2 HD, Walbro, GT2560R 1Bar HKS actuator, HKS Hi-Power, VLSD, Vodní chladič Japspeed, Velkej IC, R33 brzdy,Nismo siláče, Komplet polyuretan ES, Japspeed Toe arm, MeisterR
maro,je jasne o aky pocet ide,myslim ze uz pre tych co napisali doteraz to ma zmysel. navrhujem aby sa to zobralo zavazne a mara moze urobit rozpocet. Zatial je to 10ks.
Hej. Já bych ještě někdy rád viděl svoje auto.
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
Nippon Sangyo 200SX RS133
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
Nippon Sangyo 200SX RS133
woyta tvoje auto je rezatej sráč to nestojí na ostatní praci ale že to je zrezlej hnus...
bmc v nerezu vychází na 700kč ks při 15ks nerez kvůli 2 násobné pevnosti oproti běžné oceli
bmc v nerezu vychází na 700kč ks při 15ks nerez kvůli 2 násobné pevnosti oproti běžné oceli
CNC výpalky laser ,plasma a autogen
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
chci... :-D
Vzal bych jeden
Stage 2 HD, Walbro, GT2560R 1Bar HKS actuator, HKS Hi-Power, VLSD, Vodní chladič Japspeed, Velkej IC, R33 brzdy,Nismo siláče, Komplet polyuretan ES, Japspeed Toe arm, MeisterR
takze mame znamu cenu,navrhujem zacat s vyrobou,co ty na to maro?
- Patrick
- user
- Kontaktovat uživatele:
2ks pro mě, ale o tom mára už ví...
jop dělá se 15ks kdyby někdo chtěl další udělám dalších 15ks méně jak 15ks se neoplatí finančně .. pro představu rozdíl 1Ks a 15ks je že jeden solo ks stojí 1300kč
První namontován kdo chce at pošle SZ kam poslat nebo možnost vyzvednout praha/kladno
Sedí to parádně, funkci jsem zatím neměl čas vyzkoušet, ale dneska by to mohlo vyjít Jediný co by mohlo překážet je konektor od "fuel pressure regulator solenoidu", ta packa na který bývá nacvaknutej se musí ohnout aby nevadila. Ale myslím, že většina z nás už to stejně z auta vyhodila
Ahoj Maro,pokud jsou ještě mám zájem cena je teda těch 700kc?
Požitelný i na S14? Popř. mohl bys mít? A vůbec, nevěděl bys o nějaké vyvařené S14?