Pomóc klucííííí, chtějí mi zlomit kliku :-)))))
Pomóc klucííííí, chtějí mi zlomit kliku :-)))))
Tak to pěkně začíná. Dnes se konečně můj motor dostal do toho Hradce. Rozhodili spodek a už mi volali že mám ohnutou kliku !!!! Mazec, prej asi o 0.4mm. Tak chtěli moje požehnání, že když jí budou rovnat, že se může stát, že praskne. Mám dost a to je první den
Jinak se mi prosím nesmějte, znalci určitě ví, ale já se právě dozvěděl že klika není odlitá ale kovaná
Jinak se mi prosím nesmějte, znalci určitě ví, ale já se právě dozvěděl že klika není odlitá ale kovaná
Nissan 200SX, r.v. 1990.
Nový lak.
GO Motoru.
Nové turbo.
A jezdí :-)
Nový lak.
GO Motoru.
Nové turbo.
- kenivruh
- user
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pomóc klucííííí, chtějí mi zlomit kliku :-)))))
No a pac je kovana tak je trochu bezpecnejsie ju ohybat ako liatu. Hmmm ale 0.4 mm to chcem vidiet ako je narovnaju presne na 0.Mr.FU píše:Tak to pěkně začíná. Dnes se konečně můj motor dostal do toho Hradce. Rozhodili spodek a už mi volali že mám ohnutou kliku !!!! Mazec, prej asi o 0.4mm. Tak chtěli moje požehnání, že když jí budou rovnat, že se může stát, že praskne. Mám dost a to je první den
- 935Baby
- user
- Kontaktovat uživatele:
U nás v práci rovnáme pod lisem zušlechtěné sloupy ktere jsou povrchove kalene a take to jde.
Ovsem klikova hridel? Ja bych se toho bal. Hlavne kdyz chtej od tebe to schvaleni, uz to smrdí - by me zajimalo jestli ti daj na tu kliku zaruku. Nahodou tam vznikne pri tom rovnani nejakej vrub a pak ti to muze rozmrdat celej motor.
Ovsem klikova hridel? Ja bych se toho bal. Hlavne kdyz chtej od tebe to schvaleni, uz to smrdí - by me zajimalo jestli ti daj na tu kliku zaruku. Nahodou tam vznikne pri tom rovnani nejakej vrub a pak ti to muze rozmrdat celej motor.
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche
No dobře a to tam chceš vrátit ohnutou kliku? Ta ti to spolehlivě rozm.dá taky. Záruku slíbili na práci i na díly jelikož je to v podstatě nový motor a myslím že se tento úkon dá zahrnout do kolonky práce. Navíc chtěl souhlas s rovnáním a rizikem prasknutí. O rušení záruky instalací zbastlenýho dílu nebyla řeč. Předají mi motor s plnou zárukou, když se rozlítne klika, budou mít co dělat s dost drahou reklamací. Na takový případy jsem se speciálně ptal. Je to jejich věc, pokud by si nebyli jistí, neměli jí tam dávat a informovat že je nutná jiná. No uvidíme, při předání si s nima ještě pokecám.
Nissan 200SX, r.v. 1990.
Nový lak.
GO Motoru.
Nové turbo.
Nový lak.
GO Motoru.
Nové turbo.
- 935Baby
- user
- Kontaktovat uživatele:
Zkus sehnat jetou kliku, pokud si vzpominam Noname se snazil nedavno velice aktivne kliku prodat. Nebo koupit? Uz si nevzpominam. Klika ohla o 0,4 to je podle me extrem co se moc casto neobjeví, dost jetych bude podle me ok po prebrouseni.Mr.FU píše:No dobře a to tam chceš vrátit ohnutou kliku?
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
nech to srovnat, nejsou to blbci, vědí co jde a co nejde narovnat,.,. Pokud jim to praskne pak bych sháněl jinou - noname má myslim nějakou na prodej..Mr.FU píše:No jo, ale 0.4 mm, to je fakt tak moc? Ani ne půl milimetru?
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod