drzá otázka
drzá otázka
Uctivý pozdrav vespolek.Může mezi vás tříkilo?
- mrkevvzime
- user
- Kontaktovat uživatele:
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji vám všem za milé přivítání.Bohužel jsem noční plaz,nemohu s vámi tedy komunikovat on line.Otázka ovšem je,zdali tím o něco přicházíte. Na vašem FAQu je přesně to co hledám-nápadité nápady+odpovídající odpovědi=lidé,kteří už někdy viděli motor,jeli rychleji než vítr a když bylo něco špatně,složili hlavy dohromady(dokonce mezinárodně)a problém vyřešili.Klobouk dolů.Teď k věci.Pokud mohu,zde drobné odpovědi na otázky výše- 1.předjíždět vás určitě nebudu,doposud jsem se s tímto druhem pilotáže neseznámil. b. to co,stojí v garage+čeká na jaro,má název z32 bi. lll. ta novější šedá 300zx,co máte na fotkách ze srazů(loňských)je pravděpodobně jednoho pilota kousek od Berouna(čtvrtý v driftu v Sosnové),mimochodem dobrej kolík.Bohužel už není majitelem.A nebo jedné paní z v.Čech,která už také není majitelkou,jelikož velmi správně odhadla,že srdéčko jejího vozu bude už 200 km po prodeji v motorovém bezolejovém nissannebi.Jinak o z32 víme 99% věcí a to poslední procento se mi snad s vámi podaří rozkódovat.Takže pokud bude někdo potřebovat s čímkoli poradit-pište,mailujte,faxujte,jenom mně proboha nebuď te před dvanáctou.Nebudu již déle unavovat adner PS. Kdyby se chtěl kdokoliv v létě přidat k poježdění na Brněnském či Mosteckém racekulaťáku,bude srdečně vítán.(Osobně mám raději Brno,jsou tam rychlejší lapiduši.)
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
[quote="adner"]Děkuji vám všem za milé přivítání.Bohužel jsem noční plaz,nemohu s vámi tedy komunikovat on line.Otázka ovšem je,zdali tím o něco přicházíte. Na vašem FAQu je přesně to co hledám-nápadité nápady+odpovídající odpovědi=lidé,kteří už někdy viděli motor,jeli rychleji než vítr a když bylo něco špatně,složili hlavy dohromady(dokonce mezinárodně)a problém vyřešili.Klobouk dolů.Teď k věci.Pokud mohu,zde drobné odpovědi na otázky výše- 1.předjíždět vás určitě nebudu,doposud jsem se s tímto druhem pilotáže neseznámil. b. to co,stojí v garage+čeká na jaro,má název z32 bi.
Zdravím tě Zetkaři-Mám na tebe jeden dotázek ohledně U.S. verze Z32 s NA motorem VG30DE V6(ta z dvojím foukáním by se mi moc moc líbila a už několik ale nejspíš více let je to autíčko mého srdce.A stále o něm uažuji ale zatím jsem skončil jen u 240SX S13 a hned jak si budu jist s financemi rád bych do něj skočil.Nevím však jestli se s motorem VG30DE V6 dělala i verze s uspořádání sedadel 2+2 jako u verze twin turbo,to by pro mě znamenalo velké mínus pač občas musím odvést víc než dva lidi.Dík za odpověd
Zdravím tě Zetkaři-Mám na tebe jeden dotázek ohledně U.S. verze Z32 s NA motorem VG30DE V6(ta z dvojím foukáním by se mi moc moc líbila a už několik ale nejspíš více let je to autíčko mého srdce.A stále o něm uažuji ale zatím jsem skončil jen u 240SX S13 a hned jak si budu jist s financemi rád bych do něj skočil.Nevím však jestli se s motorem VG30DE V6 dělala i verze s uspořádání sedadel 2+2 jako u verze twin turbo,to by pro mě znamenalo velké mínus pač občas musím odvést víc než dva lidi.Dík za odpověd
NISSAN 240SX SE(S 13)KA 24DE,ČERVENÁ(R.V.91)VLSD-samosvor,SUPER HI-CAS,ŠÍBR,FÓLIE VZADU,KLIMA,17"225,REZONÁTOR,LADÁK.++240SX S13 KA24E,stíbrná met.(r.v.89)Bývaly majitel 240sx s Fóra.
Zdravím piloty.
Kdybych se nějak vymykal obvyklému provozu zde,tak mne prosím usměrněte.
for Martin:Je nás momentálně dva,jeden EU 2+2 bi,jeden US 2+2 taktéž bi a přibude možná ještě jeden,jestli se mi ovšem podaří vymyslet,co s jeho motorem,skrze který je za jasných dnů možno dohlédnout až do Alp.Co se týče dílů tě moc nepotěším.Přední brzdy jsou už pryč,mám pouze dva páry zadních-pevný dvoupístek alu.Váha vzduchu je,ovšem není na prodej(pánové odpustí).Viz-úzký profil.A navíc to vypadá,že není žádný ekvivalent.Uprav stávající.O těch brzdách je to na delší povídání.Pokud zamýšlíš větší než drobnou úpravu,nasměruji tě na něco mnohem lepšího.
for blázen:Dozvíš se,co se ti zachce.
for valdos:US verze VG30DE 2+2 stopro existuje.Ale až budeš vybírat,sáhni raději po twin t (bi).US VG30DE není na pozdější přestavbu v twin t příliš vhodná.A jedno vím jistě.Po čase bys nemyslel na nic jiného.
for baby:Rád ti vyhovím,ale nejsem si jist,zda se mi to podaří.Jsem přece jenom vobyčejnej vesnickej kluk.(imejlem bych to zvlád)
Kdybych se nějak vymykal obvyklému provozu zde,tak mne prosím usměrněte.
for Martin:Je nás momentálně dva,jeden EU 2+2 bi,jeden US 2+2 taktéž bi a přibude možná ještě jeden,jestli se mi ovšem podaří vymyslet,co s jeho motorem,skrze který je za jasných dnů možno dohlédnout až do Alp.Co se týče dílů tě moc nepotěším.Přední brzdy jsou už pryč,mám pouze dva páry zadních-pevný dvoupístek alu.Váha vzduchu je,ovšem není na prodej(pánové odpustí).Viz-úzký profil.A navíc to vypadá,že není žádný ekvivalent.Uprav stávající.O těch brzdách je to na delší povídání.Pokud zamýšlíš větší než drobnou úpravu,nasměruji tě na něco mnohem lepšího.
for blázen:Dozvíš se,co se ti zachce.
for valdos:US verze VG30DE 2+2 stopro existuje.Ale až budeš vybírat,sáhni raději po twin t (bi).US VG30DE není na pozdější přestavbu v twin t příliš vhodná.A jedno vím jistě.Po čase bys nemyslel na nic jiného.
for baby:Rád ti vyhovím,ale nejsem si jist,zda se mi to podaří.Jsem přece jenom vobyčejnej vesnickej kluk.(imejlem bych to zvlád)
- cornhollio
- user
- 935Baby
- user
- Kontaktovat uživatele:
Posli mi to na mejl (najdes ho v info pod mym clankem). Jestli chces tak ti ty fotky muzu dat sem nebo do sekce clenove kdyz si tam vytvoris svoje tema.adner píše:
Nebo jestli chces tak www.photobucket.com (tam si muzes vytvorit zdarma ucet a vkladat tam fotky)
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche