Prodám Věci na S13
Re: Prodám Věci na S13
Dobrý den, jestli by nebylo k máni pravý zadní boční sklo(okno) na Nissan 200SX.
Předem ďekuji za odpověd.
Předem ďekuji za odpověd.
- OndraS13
- user
- Kontaktovat uživatele:
To freddy : Je na kastli ! ta je celá v nabídce - dáme cenu 1000kč a jako bonus dostanete kastli stejně nevim jak to okno sundat !
Jinak se všem omlouvám že jsem nějak neodepisoval , ale psal jsem SZ zájemcům a na některý jsem se nedostal - teď je zas víceméně vše k mání ! Teď o víkendu jsem dělal v garáži velkej úklid tak vim co tam vše je a neni ! Tak kdyžtak napište ! - jinak motor mám dobrej ale bude z něj dárce orgánů ( turbo a hlava ) !
Jinak se všem omlouvám že jsem nějak neodepisoval , ale psal jsem SZ zájemcům a na některý jsem se nedostal - teď je zas víceméně vše k mání ! Teď o víkendu jsem dělal v garáži velkej úklid tak vim co tam vše je a neni ! Tak kdyžtak napište ! - jinak motor mám dobrej ale bude z něj dárce orgánů ( turbo a hlava ) !
zaktualizovaná - malá verze podpisu ( radši )
Bohužel nemám možnost odvízt celou kastli ale o to okno mam fakt velkej zájem.Nebylo by možný ho nějak dostat ven?
Ďekuji
Ďekuji
Jakou cenu si představuješ za dojezdové kolo? Díky.
- martin.matess
- user
- Kontaktovat uživatele:
hoj, turbo na ca18det tam nemáš?? a plynové vzpěry tředích dveří v ok stavu aby držely nemáš??a jedno to rezervo?? kdyžtak mi lupni sz zdali ano či ne a ceny, díky
Ex.......200sx s13
Celica st202 GT4 Look
Bmw 318is M look 97´
Bmw 320 D tour..
a mnoho dalšího......
http://www.martinmatess.estranky.cz/ ===>>>Všechna moje auta.projekty a díly na prodej
Celica st202 GT4 Look
Bmw 318is M look 97´
Bmw 320 D tour..
a mnoho dalšího......
http://www.martinmatess.estranky.cz/ ===>>>Všechna moje auta.projekty a díly na prodej
cau shanim zadni svetla tel.739 081 503 staci napsat ja se ozvu diky
Dobrý den potřeboval bych přední světla na nissan2 200sx s13 nebo aspoň plastové kryty pokud ještě mate děkuji za odpověď
Kámo, 13 let starý inzerát...
Nechci být škarohlíd, ale myslim že tady už pšenka nepokvete
Nechci být škarohlíd, ale myslim že tady už pšenka nepokvete
fun: 200SX S13 CA18DET
Daily: Lexus IS200 kombajn
Weekend: Celica 5g 4A-FE
Daily: Lexus IS200 kombajn
Weekend: Celica 5g 4A-FE
- 200sxfabi
- user