P: Z32 vaha vzduchu s konektorem, stage 1 chip

je nutný vysvětlení?! :)
Odpovědět
welveth
user
Příspěvky: 339
Registrován: 10.01.2011, 23:50

P: Z32 vaha vzduchu s konektorem, stage 1 chip

Příspěvek od welveth » 12.01.2016, 14:53

prodám Z32 vaha vzduchu s konektorem 3000,-

stage 1 chip 1000,-

váha je koupena od jagyho, z finančních důvodů upgraduju jen na stage 2, takže váha by mi tu ležela

Krutonek
user
Příspěvky: 427
Registrován: 23.11.2014, 22:24
Bydliště: Jinočany
Kontaktovat uživatele:

Re: P: Z32 vaha vzduchu s konektorem, stage 1 chip

Příspěvek od Krutonek » 13.01.2016, 00:19

mam napojenou z32 vahu na stage2, diky wide bande jsem videl jak moc vzduchu tam jde navic, tak se pridal manualne tlak na liste benzinu a cus .-D

welveth
user
Příspěvky: 339
Registrován: 10.01.2011, 23:50

Re: P: Z32 vaha vzduchu s konektorem, stage 1 chip

Příspěvek od welveth » 07.02.2016, 11:45

aktuální váha nebo čip hodí se někomu?

Uživatelský avatar
Fil
user
Příspěvky: 615
Registrován: 30.11.2008, 20:49
Bydliště: Ostrava

Re: P: Z32 vaha vzduchu s konektorem, stage 1 chip

Příspěvek od Fil » 07.02.2016, 19:15

Krutonek píše:mam napojenou z32 vahu na stage2, diky wide bande jsem videl jak moc vzduchu tam jde navic, tak se pridal manualne tlak na liste benzinu a cus .-D
tak určitě...

žádný vzduch navic tam nejde, pouze je při stejném průtoku menší signál (napětí) z váhy proto si ecu myslí, že jde do motoru méně vzduchu než v reálu jde a tak tam pošle méně paliva...

Sorry za ot, já jen aby se tady nešířily bludy... :wink:
Když někomu řekneš, že je blbec, chytrého to z tebe neudělá!
Nissan X-trail T30

welveth
user
Příspěvky: 339
Registrován: 10.01.2011, 23:50

Re: P: Z32 vaha vzduchu s konektorem, stage 1 chip

Příspěvek od welveth » 07.02.2016, 20:22

Fil píše:
Krutonek píše:mam napojenou z32 vahu na stage2, diky wide bande jsem videl jak moc vzduchu tam jde navic, tak se pridal manualne tlak na liste benzinu a cus .-D
tak určitě...

žádný vzduch navic tam nejde, pouze je při stejném průtoku menší signál (napětí) z váhy proto si ecu myslí, že jde do motoru méně vzduchu než v reálu jde a tak tam pošle méně paliva...

Sorry za ot, já jen aby se tady nešířily bludy... :wink:

Tím doladěním tlaku paliva se to srovná nebo je to blbost? na stage 2 .. stačí serie váha...

Uživatelský avatar
Fil
user
Příspěvky: 615
Registrován: 30.11.2008, 20:49
Bydliště: Ostrava

Re: P: Z32 vaha vzduchu s konektorem, stage 1 chip

Příspěvek od Fil » 07.02.2016, 20:47

může a nemusí, resp. nikdo ti nezaručí, že sériová a z32 mají obě stejný "průběh" tzn. ty křivky určitě nebudou rovnoběžné (a jen třeba 30% vůči sobě posunuté) ani stejně lineární a tak jestli tlakem paliva srovnáš afr na volnoběhu do stejných hodnot, stejně se pak se vzrůstajícím průtokem skrz obě váhy dostaneš do rozdílných afr a tak to prostým zvýšením "základního" tlaku nedoladíš v celém rozsahu, protože ten přídavek co se tam na volnoběhu nakroutí tím regulátorem není v celém rozsahu konstantní, to by jsi musel neustále podle zatížení kroutit regulátorem tam a zpět (i několikrát za vteřinu)...

Když je na stage2 potřeba seriová váha, tak bych ji tam dal, stejně jako seriové vstřiky atd., tyhle experimenty pak vedou jen k dírám v pístech, klepajícím klikám a povesti cačka jako skleněného motoru...
Když někomu řekneš, že je blbec, chytrého to z tebe neudělá!
Nissan X-trail T30

Uživatelský avatar
raddy
user
Příspěvky: 4740
Registrován: 05.10.2004, 11:19
Bydliště: Piešťany, Slovensko

Re: P: Z32 vaha vzduchu s konektorem, stage 1 chip

Příspěvek od raddy » 08.02.2016, 09:06

cele uvazovanie tymto smerom je hlupost, ako bolo spomenute AFM sa lisia aj priebehom signalu, nielen jeho hodnotou. Zmenu AFM zo serioveho na Z32 nie je mozne kompenzovat iba zmenou tlaku paliva....

welveth
user
Příspěvky: 339
Registrován: 10.01.2011, 23:50

Re: P: Z32 vaha vzduchu s konektorem, stage 1 chip

Příspěvek od welveth » 18.02.2016, 18:11

UP

welveth
user
Příspěvky: 339
Registrován: 10.01.2011, 23:50

Re: P: Z32 vaha vzduchu s konektorem, stage 1 chip

Příspěvek od welveth » 28.02.2016, 21:27

UPEX :D

Uživatelský avatar
AdianSK
user
Příspěvky: 232
Registrován: 24.07.2010, 16:59
Bydliště: Košice
Kontaktovat uživatele:

Re: P: Z32 vaha vzduchu s konektorem, stage 1 chip

Příspěvek od AdianSK » 29.02.2016, 11:35

AFM-ko je nepoužite alebo bolo už aj zapojene?

welveth
user
Příspěvky: 339
Registrován: 10.01.2011, 23:50

Re: P: Z32 vaha vzduchu s konektorem, stage 1 chip

Příspěvek od welveth » 29.02.2016, 19:45

AdianSK píše:AFM-ko je nepoužite alebo bolo už aj zapojene?
Asi už jezdilo ale vizualně stav 100%

Já ho zapojený neměl , na stage 3 nedošlo, takže prodávám, koupeno u Jagyho takže jen posílám dál aby mi tu neleželo

welveth
user
Příspěvky: 339
Registrován: 10.01.2011, 23:50

Re: P: Z32 vaha vzduchu s konektorem, stage 1 chip

Příspěvek od welveth » 16.03.2016, 19:06

váha fuč, někdo stage 1 chip ,,?

Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů