pretlak v olejovom systeme-pokracovanie
Re: pretlak v olejovom systeme-pokracovanie
což to je pravda... to mi nějak nedošlo...
200sx is no car, 200sx is my live style...
taktiež ma napadlo mazanie so suchou vanou z externej nádoby.už na starých dobových špecialoch skoda 130LR alebo RS to využivali.alebo vzhladom na zložité riesenia suchej vane,aplikovat cidlo výšky hladiny oleja (aké je napr.používané u motorov vw,audi 1.9TDi 2.5TDi 2.8V6 a podobne) na týchto motoroch je to ale trocha naprd vyriesené vzhladom nato že cidlo začne reagovat ked je už oleja prilis malo,už ked gydroštely trieskaju ako svina
plech vo vani proti odlievaniu oleja je taktiež dobré riesenie,ak už to nieje seriová záležitost.
plech vo vani proti odlievaniu oleja je taktiež dobré riesenie,ak už to nieje seriová záležitost.
100 model A6 2.8V6,A8 2.5TDI a favořitka
a este som pozabudol,skodovkový chladic oleja je zbytočne ocelový tažký a nepraktický.ak by niekto chcel robit radikálnejsie riesenie audi A8/S8 4.2 quatro má vodný chladič spojený s chladičom oleja v sebe ako teplotný výmeník.takže použit vodný chladic z tejto audiny a zapojit donho aj chladič oleja.možem prípadne nejaku foto poslat
100 model A6 2.8V6,A8 2.5TDI a favořitka
SX ma ten vymenik taky jen ne primo v chladici takze celkem zbytecny
Co ta vana, zrealizoval jí někdo?
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
mrkni na SXOC tam sem je potkal na motorech
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
Až to potkáš příště, pošli prosím tě odkaz. Já zatím nic takového nepotkal.blázen píše:mrkni na SXOC tam sem je potkal na motorech