P: nissan 200SX S13 turbo
P: nissan 200SX S13 turbo
Chtel bych tu nabidnout sve 200SX, rok 90, cca 120 tis. naj., automat - v poradku,
Auto sem koupil nepojizdne, prakticky sem ho vytahl z mastale protoze mi ho bylo skoda, chtel sem ho dat do poradku, ale nyni ho musim z necekanych financnich duvodu prodat..
Stihl sem akorat nechat udelat komplet hlavu(+zkouska), koupil sem zanovni turbo, nove tesneni pod hlavu(viktor reinz), nove tesneni mezi hlavou a svody, nove rozvody - remenice atd zustaly puvodni, vymenen olej i olej. filtr, chlad. kapalina, nova baterka atd a vse se poskladalo dle manualu..pote se jeste dokupovalo CAS, puvodni vypovedelo sluzbu..nyni opet nepojizdne, zacala se ztracet voda a motor se prehrival..zrejme spatne tesneni pod hlavou..chtel sem to jeste rozdelat, ale bohuzel potrebuji penize..
k vozu - sport. filtr Green, BOW MkII, sport. vyfuk Remus s homologaci pro tento typ vozu (papirove dolozim), sport. volant, křidlo s homologani spis pro smich..
Cena 30 tis. Kč ,o neco malo min nez celkove stalo me..
Po dohode je mozne auto na podvalu kamkoli odvezt..
SZ, Jspika@seznam.cz, tel.:723 546 694
Auto sem koupil nepojizdne, prakticky sem ho vytahl z mastale protoze mi ho bylo skoda, chtel sem ho dat do poradku, ale nyni ho musim z necekanych financnich duvodu prodat..
Stihl sem akorat nechat udelat komplet hlavu(+zkouska), koupil sem zanovni turbo, nove tesneni pod hlavu(viktor reinz), nove tesneni mezi hlavou a svody, nove rozvody - remenice atd zustaly puvodni, vymenen olej i olej. filtr, chlad. kapalina, nova baterka atd a vse se poskladalo dle manualu..pote se jeste dokupovalo CAS, puvodni vypovedelo sluzbu..nyni opet nepojizdne, zacala se ztracet voda a motor se prehrival..zrejme spatne tesneni pod hlavou..chtel sem to jeste rozdelat, ale bohuzel potrebuji penize..
k vozu - sport. filtr Green, BOW MkII, sport. vyfuk Remus s homologaci pro tento typ vozu (papirove dolozim), sport. volant, křidlo s homologani spis pro smich..
Cena 30 tis. Kč ,o neco malo min nez celkove stalo me..
Po dohode je mozne auto na podvalu kamkoli odvezt..
SZ, Jspika@seznam.cz, tel.:723 546 694
- Přílohy
-
- 200sx 042.jpg (88.42 KiB) Zobrazeno 12894 x
-
- 200sx 044.jpg (102.3 KiB) Zobrazeno 12892 x
Úpravy: ...originál...
Re: P: nissan 200SX S13 turbo
Čau mohl by jsi mi nezávazně poslat více fotek na e-mail: Drozd15@seznam.cz předem děkuji.
jeste par ilustraciii..
- Přílohy
-
- 200sx 031.jpg (48.55 KiB) Zobrazeno 12208 x
-
- DSC00155.JPG (82.68 KiB) Zobrazeno 12217 x
-
- DSC00154.JPG (86 KiB) Zobrazeno 12265 x
- OndraS13
- user
- Kontaktovat uživatele:
Trochu OT :
Docela zajímavý křídlo ( alá supra mě přijde )
Jen škoda toho klacku tam , bejt manuál tak si myslim že je pryč za chvilku ! Ale takhle ..... Jak je na tom jinak koroze ?
Jen škoda toho klacku tam , bejt manuál tak si myslim že je pryč za chvilku ! Ale takhle ..... Jak je na tom jinak koroze ?
zaktualizovaná - malá verze podpisu ( radši )
nj,je to supricka..zapomnel sem to tam dodat..mozna bych mel nafotit a poslat sem tu homologaci..panove, nejen ze se zasmejete, ale zaroven budete zasnout, co vsechno projde STK..jinak koroze jen levej prah..minulej majitel prah nakym zpusobem odrel a promackl a hned to vzalo za svy..vyvarit to ale nebude problem..jin ak naky bublinky na strese kolem celniho okna..lemy O.K...coz sem cumel..prevodovka je v pohode..na ten automat sem si zvykl hned..neni to zadnej velkej hamdicap..
- DISKOTERORASTA1
- user
- Kontaktovat uživatele:
muzu se zpetat kolik ti to zralo?
tezko rict..pocitam kolem 8 litru..po oziveni sem mel strach tomu nakladat, takze se s tim jezdilo pomalu, navic byl snih..prumer sem si oduvodnil podle zkusenosti ze sunny..je tam stejnej system jak ukazatele tak myslim ze i objemu nadrze..
Přestavba na manuál je easy, cca za 4000 - 5000 Kč můžeš škvrdlat o sto šestOndraS13 píše:Trochu OT :
BTW mám jednu převodovku navíc, občas jde zle zpátečka, jinak v pohodě
uz mi nabizel kentoya..ma jich 7..takze neni probleeem...
- OndraS13
- user
- Kontaktovat uživatele:
Taky mám jednu navícmauglie píše:Přestavba na manuál je easy, cca za 4000 - 5000 Kč můžeš škvrdlat o sto šestOndraS13 píše:Trochu OT :
BTW mám jednu převodovku navíc, občas jde zle zpátečka, jinak v pohodě
zaktualizovaná - malá verze podpisu ( radši )
škoda že to nieje manuaaaal :
100 model A6 2.8V6,A8 2.5TDI a favořitka
na manual prestavas za 5000-7000 KC a par hodin pod autombiboG60 píše:škoda že to nieje manuaaaal :
Ford Scorpio 93:SALLE
Audi A6 2,8 V6 quatro SALLE
Daily car: Nissan S14a
Daily car: Mazda 323
http://24.media.tumblr.com/tumblr_mebx2 ... o1_400.gif
na manual prestaviam zadarmo za par hodin,ale problem je v tom že v papieroch tie 2 písmenočka neprehodím ani za pár mesiacov strávených na roznych uradochGelo píše:na manual prestavas za 5000-7000 KC a par hodin pod autombiboG60 píše:škoda že to nieje manuaaaal :
100 model A6 2.8V6,A8 2.5TDI a favořitka
da sa aj toale trebariskovat s falsovanim potvrdenim zze ta prevodovka bola menena alebo to skusit legalnou cetou a ist do nissanu aby ti napisali papier oni za pokus nic nedas. Ja som riesil podobny problem aj ked ne v CR bolo to unas SR takze neveim ale tu to preslobiboG60 píše:na manual prestaviam zadarmo za par hodin,ale problem je v tom že v papieroch tie 2 písmenočka neprehodím ani za pár mesiacov strávených na roznych uradochGelo píše:na manual prestavas za 5000-7000 KC a par hodin pod autombiboG60 píše:škoda že to nieje manuaaaal :
Ford Scorpio 93:SALLE
rikam si, jestli by vubec koukali na to, jestli je to automat nebo manual..podle toho, co sem nedavno na technicke videl.. manual by bodl, ikdyz ten automat taky neni spatnej..prece jen se hodi ale spis do nake grandiozni limuzinky..osobne me prijemne prekvapilo jak tenhle automat reaguje..na rozdil od W124 v 3.0TD kde to bylo takovy divoky..clovek slapl,motor rve, auto nic..