No vidim to na víkendový experiment za 150Kč

výměna těsnění v hlavním brzdovém válci.
Ale jak by mohlo zavzdusneni zpusobovat to že by to na předku pořád přibrždovalo? Vzduch prece zpusobuje ze to naopak nebrzdi ne? Vzduch je stlacitelny takze bych musel zazit par probržděnýh zatáček a tak něco. Mě přijde že to brzdí normálně...nepocituju pokles brzdného účinku a ani dlouhý chod pedálu při brždění.
Jak může docházet k zavzdušňování hlavního brzdového válce? Tím že by byli těsnění na hydraulickém okruhu KO a přes ne tam z posilovače (ktery by musel taky mít těsnění KO) šel vzduch? Posilvač je utěsněný ne? takže na výstupu z posilovače co napojuješ hlavní brzdový válec by neměl útíkat vzduch. Plocha kde dosedá hlavní brzdobý válec na kryt serva není těsněná - je to tam kov na kov.
Edit: už mi to asi docvaklo ....stačí aby těsnění na hlavním válci bylo KO a při uvolnování brzdového pedálu to nasává vzduch. Je to tak?
I když jedné divně věci jsem si všiml že když šlapu na brzový pedal při vypnutém motoru tak ho neprošlápnu...prostě klasicky se sešlápnutími pedál snižuje chod. Ale kdyz natočím motor tak šešlápnu na stojícím autě pedál až na doraz...ne uplně na podlahu ale na nějaký doraz co je pod pedálem. Zkoušel jsem to samé na nové Fabii a Renaltu Megane a taky se dá sešlapnout při natočeném motoru pedál až na podlahu. Nikdy před tím jsem na dvoukilu takhle pedál nezkoušel sešlápnout takže nevím jestli je to normální jev nebo ne.
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche