jednodílný kardan
- Lefa
- user
- Kontaktovat uživatele:
Re: jednodílný kardan
budes toho mit vic na vymenu? treba nekdy pristi rok na jare...
modrá S13, 89´
GO motoru by kentoya
komplet nerez vyfuk, podvozek Tein Basic, Apexi Power Intake Kit, FMIC, Bov HKS black, Walbro, rozpěry chrom (přední a zadní), Stage1, 18", bodykit, VLSD s14, přední brzdy s14, jednodilnej kardan, silentbloky motoru a převodovky Nismo, tention rods Megan Racing, volant + nába MOMO, řadička Nismo
Daily car: Nismo Almera 1.4
alu 18" 4x114.3 - na prodej forum/viewtopic.php?f=147&t=18622
GO motoru by kentoya
komplet nerez vyfuk, podvozek Tein Basic, Apexi Power Intake Kit, FMIC, Bov HKS black, Walbro, rozpěry chrom (přední a zadní), Stage1, 18", bodykit, VLSD s14, přední brzdy s14, jednodilnej kardan, silentbloky motoru a převodovky Nismo, tention rods Megan Racing, volant + nába MOMO, řadička Nismo
Daily car: Nismo Almera 1.4
alu 18" 4x114.3 - na prodej forum/viewtopic.php?f=147&t=18622
příští rok netuším, ted to tlačím horem dolem, abych udržel cenu dole, jak to jednou skončí už nevěřím že se sejdou tři lidi, natož pět
- OndraS13
- user
- Kontaktovat uživatele:
se mnou počítej ! Ještě nejsem dohodlej s tim klukem co simá přijet pro auto - pokusim se zjistit kdy ! Jestli potřebuješ pošlu peníze dřív !Kentoya píše:tak už nikdo?
zaktualizovaná - malá verze podpisu ( radši )
jde spíše o to že mám čtyři kardany které můžu nechat udělat dopředu, ale nechce se mi to platit ze svého, pět jich je hotových, dva tam ještě čekají a chce to dokrmovat at udržím tu spodní cenu, jak se to přeruší, bude to dražší
- OndraS13
- user
- Kontaktovat uživatele:
pošli mě po SZ číslo konta - co nejdřív ti to pošlu - cca za tejden bych tam měl mít peníze ! Kolik teda mám poslat ? Nerozhází ti to nějak plány když dám prachy a až nějak dýl kardan ?Kentoya píše:jde spíše o to že mám čtyři kardany které můžu nechat udělat dopředu, ale nechce se mi to platit ze svého, pět jich je hotových, dva tam ještě čekají a chce to dokrmovat at udržím tu spodní cenu, jak se to přeruší, bude to dražší
zaktualizovaná - malá verze podpisu ( radši )
Sakra ja ho chci ale ted to nejde
Nissan 200SX S14 Zenki r.v.96 Bílá perleť,motor po GO ,eger out,svičky NGK iridium,Velkej IC,sportovni filtr,karbon kanister out,Oil catch tank,Wiltec Bov,Walbro 255l/h,,nerezove svody,MBC,3'' komplet vyfuk, začíná to být pekelná mašína.Jede jako prase! - SOLD
Old Daily car Mitsu Colt 1.3-r.v.91 - SOLD
Old Daily car Audi RS6-r.v.2009 - neni to nejhorší - SOLD
Family car Bmw M6 - r.v2005
Dog car Octavia 2 - r.v2005(vrak německej)
Low cost track project BMW e36 - r.v94
Zprostředkování finančních produktu-případné dotazy směřujte do SZ
Old Daily car Mitsu Colt 1.3-r.v.91 - SOLD
Old Daily car Audi RS6-r.v.2009 - neni to nejhorší - SOLD
Family car Bmw M6 - r.v2005
Dog car Octavia 2 - r.v2005(vrak německej)
Low cost track project BMW e36 - r.v94
Zprostředkování finančních produktu-případné dotazy směřujte do SZ
kluci, klid vyvažovačka na kardany je out, tak ten borec, než mu ji opraví shání vyvážení někde jinde, takže tipuji, máme měsíc čas než budou další
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
ja bych na 3kilo rad slo by to???
bmw 335i dct rv.09
opel astravan 1.7 cdti rv.08 (kram jeden comonrailovej -( ) (opel by to mel zabalit!!!)
opel astravan 1.7 cdti rv.08 (kram jeden comonrailovej -( ) (opel by to mel zabalit!!!)
určitě šlo, potřebuji origo kardan z třikila a nechám to z něj předělat (bude to druhej na tříkilo)
jinak mám ted dva na výměnu na sx
jinak mám ted dva na výměnu na sx
Mám 3 dílnej kardan, je dost těžkej tak bych chtěl uspořit cca 50% váhy.
Musel by vydržet min 1200 Nm
Nepočítám s cenou 3900Kč ale tak 6-8tis je to realizovatelné?
Díky Honza
Musel by vydržet min 1200 Nm
Nepočítám s cenou 3900Kč ale tak 6-8tis je to realizovatelné?
Díky Honza
ještě potřebuji znát délku a jestli chceš jednodíl, zbytek uvidím, nechám to proměřit a spočítat, těch 1200 je brutal
Mam 400 Nm na motoru, pomer na 1. rychlostni stupen 3.2, to je pres 1200Nm a je to serie.
Hlinkovy kardan na 300ZX je testonany do 5000 Nm
Hlinkovy kardan na 300ZX je testonany do 5000 Nm
jenomže honza myslel 1200 Nm na motoru, tudíž na jedničku přes 3000Nm, alespon podle toho co s autem dělá za psí kusy
Délku ti dodám zítra(obou kardanů 3000GT a Eclipse.Jednodílnej by byl nejlepší. Kámoš by potřeboval taky jednodílnej a krouták min 900Nm. Přivezl bych rovnou dva kardany ale až po 6 lednu budu mimo ČR.
Kentoya píše:ještě potřebuji znát délku a jestli chceš jednodíl, zbytek uvidím, nechám to proměřit a spočítat, těch 1200 je brutal
fajn počkám na délku a potom zjistím co a jak, je celkem důležitá kvůli rezonancím