ne udajne to byl nemec.Woyta píše:U nas nekdo ma Sil80?
Mickael: jj to sem slysel a dokonce asi kdyz si sel okolo nas tak sem hlasil ze jedny mam ale ze ty ti nedam, ale nevim jestli si to byl ty.
A maru sem tam taky videl
ne udajne to byl nemec.Woyta píše:U nas nekdo ma Sil80?

ja tebe nemaca9 píše:ne udajne to byl nemec.Woyta píše:U nas nekdo ma Sil80?
Mickael: jj to sem slysel a dokonce asi kdyz si sel okolo nas tak sem hlasil ze jedny mam ale ze ty ti nedam, ale nevim jestli si to byl ty.
A maru sem tam taky videl

ale uz vim kdo aspon ztratil ty klice
  ale uz vim kdo aspon ztratil ty klice   

tak jsem te nepoznal.
 tak jsem te nepoznal.Cerveny tricko byl Petr.S14Mickael píše:Ten v cernym klubovym triku byl kdo? A jeste s nim tam nekdo chodil.Maco manicku jsem hledal,ale uplne nahodou jsme s tatou dosli k tomu ze te zna ze Stodulek z dilny (Robert F.) a z ses nedavno ostrihaltak jsem te nepoznal.
 Ale ted jsem zase zarostlej (kuli ritualu na play off) a vypadam jak spatne vypestovany kiwi
 Ale ted jsem zase zarostlej (kuli ritualu na play off) a vypadam jak spatne vypestovany kiwi  Jo a z jaky dilny?
  Jo a z jaky dilny?
proto sem te asi nepoznalmaca9 píše:Cerveny tricko byl Petr.S14Mickael píše:Ten v cernym klubovym triku byl kdo? A jeste s nim tam nekdo chodil.Maco manicku jsem hledal,ale uplne nahodou jsme s tatou dosli k tomu ze te zna ze Stodulek z dilny (Robert F.) a z ses nedavno ostrihaltak jsem te nepoznal.
A ostrihal jsem se v uz listopaduAle ted jsem zase zarostlej (kuli ritualu na play off) a vypadam jak spatne vypestovany kiwi
Jo a z jaky dilny?

Jeste jsi tam v sobotu myslim vyvesoval vlajku Nissan myslim.Ja jsem byl takovej nesympatickej blondak v bilym triku s cernovlasou buchtou
 Jeste jsi tam v sobotu myslim vyvesoval vlajku Nissan myslim.Ja jsem byl takovej nesympatickej blondak v bilym triku s cernovlasou buchtou 
jj to asi budemaca9 píše:maro tak tebe sem si matne pamatoval jak sme se videli na motokarach v radotine, je to asi prez 2 roky

Jo tak to sem se s nim bavil minuli tyden kdyz sem se motal okolo auta. Ale z toho co rikal sem vydedukoval ze mas S14 ale to jsme si asi spatne rozumneliMickael píše:Tak tebe jsem Maro videl.Skoda ze jsem se stydelJeste jsi tam v sobotu myslim vyvesoval vlajku Nissan myslim.Ja jsem byl takovej nesympatickej blondak v bilym triku s cernovlasou buchtou
Maca : Nevim,tata dela ve Stodulkach v autoskole,tak mi rikal ze tam je kluk co ma dvoukilo a 100NX tak mi to docvaklo a rikam ,,Dlouhovlasej,rika se mu Maca,, a on ze jo.Tak se te prej nekdy ptal jestli se.nezname.
 A nesympatickej blondak v bilym triku sem byl taky, akorat bz buchty, za to sem tam mel Otase
 A nesympatickej blondak v bilym triku sem byl taky, akorat bz buchty, za to sem tam mel Otase