jn jen rikam me se moc nelibi jinak by to vypadalo dobre (na golfa) . A nemluvim ani o tom ze to je nebezpecny mit roztazenou tu gumu na sirokem rafku . Nic to neutlumi . A za me to vypada jeste hur kdyz to nema zadnou gumu
S14 r.v 1996 66tkm, P11GT,Daihatsu GTi ,Primastar, P11 prasivka diesel.
Pojištění vozidel, dovoz ze zahraníčí, servis JDM aut. Levné autodíly
to uz by stejne nepomohlo to netlumi vubec, jezdi na dorazech jeste me letos ceka pred letem vyrezat a vyvarit nosniky protoze o ne drou poloosy a tycky rizeni
Rave píše:Tak odedneska novej povoz bmw e39 touring trilitr ropa.Chlapci za 440km pri 120 na budikach 4,7 na sto , pri 130 5.3 na sto , 140 5.8 na sto.Vic nez spokojenej a konecne neco co ma kroutak jako prase
po úpravě dat v řj ukazatel spotřeby dost často lže...
Nesmíš to vidět zas tak pesimisticky Já chtěl jet o víkendu z Dc do Phy za míň než obvykle(LS400 bere na dálku kolem devíti)a tak jsem vytáhl A3 1.9tdi. No a nakonec jsem spočítal spotřebu na 8-9...
A.C.A.B. píše:Nesmíš to vidět zas tak pesimisticky Já chtěl jet o víkendu z Dc do Phy za míň než obvykle(LS400 bere na dálku kolem devíti)a tak jsem vytáhl A3 1.9tdi. No a nakonec jsem spočítal spotřebu na 8-9...
To ti někde teče nafta bokem? S tdi jezdím dálku za ne víc než 6 a to když jedu do hor a spěchám. Mám to tam rovných 99km tak spotřebu spočítám i bez palubního pc a odpovídá tomu co ukazuje
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
Nevím čím to je.Možná fakt někde teče nafta,ale ted' je auto od sraček,tak s prohlídkou ještě počkám Nedávno jsem tu A3 na stejné trase držel pořád kolem 170ti a spotřeba byla 6-7.Ted' jsem jel 130 na spotřebu...a ono h...o