Kentoyův nápad - zde bychom mohli psát ceny na jednotlivé díly jak použité, tak slevy na nové u jednotlivých firem, nebo kdo co dokáže dotáhnout ze zahraničí
Martin_534 píše:na rozpěry pozor, PS13 je s13 silvie = má jinej kufr a tím pravděpodobně i uložení rozpěry a ve předu pro změnu SR motor a taky ta rozpěra nemusí sedět
Aha já myslel že PS13 má stejnou kastli jako dvoukilo, akorát že má SR20DET.
Vašek: v tom případě ruším objednávku
Zelené peklo - všichni tam jednou musíme...
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart
Martin_534 píše:na rozpěry pozor, PS13 je s13 silvie = má jinej kufr a tím pravděpodobně i uložení rozpěry a ve předu pro změnu SR motor a taky ta rozpěra nemusí sedět
Aha já myslel že PS13 má stejnou kastli jako dvoukilo, akorát že má SR20DET.
Vašek: v tom případě ruším objednávku
To chápu. Sám sem nevěděl to označení PS13. Aspoň sem o něco chytřejší :-)
Objednávku ti rušim
Juráš píše:Nic nerusim risknu to vsude nabizej rozpery pod hromadnym oznacenim 240sx 200sx 180sx ps13 rps13 atd ale ruku do ohne za to nedam kazdy jak chce
Ok, píšu si tě do objednávek. Kdyby sis to rozmyslel dej vědět :-)
Ahoj všem. Bohužel mám pro vás špatnou zprávu. Včera jsem dostal odpověď na naši objednávku, že většina zboží u Greddyho je už vyprodaná. Byla to akce pro celý svět a kdo dří příde ten dřív mele. Takže celá objednávka se tímto ruší
Jinak co se týče firmy Greddy, tak nekončí. Problémy má pouze Trust a fimra Greddy bude dál pokračovat. Pro příští rok budou mít novou nabídku produktů, kterou budou prezentovat na Semě.