K: podvozek Driftworks s13
K: podvozek Driftworks s13
Jestli náhodou nemá někdo jeden nebo dva přední tlumiče nejlépe DW... Moc tomu nedávam ale náhoda je blbec.. Jeden mi totis tříska. Diky

Re: K: podvozek Driftworks s13
Co ho nechat repasovat?

co tak kupit novy a nerepasovat   (ano novy, nemyslim cely podvozok, ale trieskajuci tlmic, presnejsie jeho telo.. DW maju vsetky nahradne diely ku svojim podvozkom, rovnako tak HSD)
 (ano novy, nemyslim cely podvozok, ale trieskajuci tlmic, presnejsie jeho telo.. DW maju vsetky nahradne diely ku svojim podvozkom, rovnako tak HSD)

(ano novy, nemyslim cely podvozok, ale trieskajuci tlmic, presnejsie jeho telo.. DW maju vsetky nahradne diely ku svojim podvozkom, rovnako tak HSD)
 (ano novy, nemyslim cely podvozok, ale trieskajuci tlmic, presnejsie jeho telo.. DW maju vsetky nahradne diely ku svojim podvozkom, rovnako tak HSD)Re: K: podvozek Driftworks s13
A repasuje to někdo? Nic jsem nikde nenašel

Nejdriv se podivej jestli nemas povolenou matku nahore na unibalu

Unibal je OK a jak se to ma správně dotahovat když se to protaci.?.. Už se mi to jednou povolilo

Idealne si pistnici zespoda pres neco chytit aby se neposkrabala. Jinak my jsme dotahovali bez drzeni a dalo se i ruco.. Bouchackou to slo uplne v pohode