Walbro
Walbro
Tak,neuv??itelné se stalo skute?ností a p?išly mi ty pumpy,celková cena v?etn? poštovného a poplatku za p?evod je 3750k?/ks.První možnost p?edání je v sobotu v Brn?,jedu tam tém?? na 100% takže je vezmu sebou.Vím že jí cht?l Doublejay,pokud tam jedeš dej v?d?t,každopádn? mi sem nebo na milonovo@seznam.cz pošli tel. ?íslo a domluvíme se.Omlouvám se tomu druhému zájemci,ale dohodly jsme to ješt? na prap?vodním foru a já si ho prost? nepamatuju.Pokud máš ješt? zájem,tak se co nejd?ív ozvi,nejlíp kdybys tu nechal kontakt.Pakliže se neozveš,nebo už nemáš zájem tak bude k mání.
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
- doublejay
- user
- Kontaktovat uživatele:
Jinak - resilo se to tady: http://forum.sxoc-cz.net/viewtopic.php?t=15
- Ondrey
- user
- Kontaktovat uživatele:
Ty šrouby jsou úpln? šílený.. Nechápu, jak tam mohli dát takový malinký chudá?ky.. mn? se teda našt?stí povedlo servat jen jeden (doufám, že to ty ostatní udržeji ), tak jsem ho podmáznul silikonem a p?ilepil.. A celou tu spáru kolem deklu jsem taky zeshora zalepil silikonem.. tak snad to bude t?snit.. co myslíte?Katany píše:ja jsem ztrhal vsechny srouby krytu, ach jo budu je muset urezat ( bacha na to u obou nissanu jsem je ztrhal .... rezani me ale bavi tak mi to necini problem ...
240 genuine british BHPs covered with British racing green..
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
Ondrey píše:Ty šrouby jsou úpln? šílený.. Nechápu, jak tam mohli dát takový malinký chudá?ky.. mn? se teda našt?stí povedlo servat jen jeden (doufám, že to ty ostatní udržeji ), tak jsem ho podmáznul silikonem a p?ilepil.. A celou tu spáru kolem deklu jsem taky zeshora zalepil silikonem.. tak snad to bude t?snit.. co myslíte?Katany píše:ja jsem ztrhal vsechny srouby krytu, ach jo budu je muset urezat ( bacha na to u obou nissanu jsem je ztrhal .... rezani me ale bavi tak mi to necini problem ...
asi to privarim COckem, pak to bude jisty
- Ondrey
- user
- Kontaktovat uživatele:
A pak v p?ípad? poruchy pumpy prost? jen vym?níš celou nádrž za jinej p?edem p?ipravenej komplet..Katany píše:Ondrey píše:Ty šrouby jsou úpln? šílený.. Nechápu, jak tam mohli dát takový malinký chudá?ky.. mn? se teda našt?stí povedlo servat jen jeden (doufám, že to ty ostatní udržeji ), tak jsem ho podmáznul silikonem a p?ilepil.. A celou tu spáru kolem deklu jsem taky zeshora zalepil silikonem.. tak snad to bude t?snit.. co myslíte?Katany píše:ja jsem ztrhal vsechny srouby krytu, ach jo budu je muset urezat ( bacha na to u obou nissanu jsem je ztrhal .... rezani me ale bavi tak mi to necini problem ...
asi to privarim COckem, pak to bude jisty
240 genuine british BHPs covered with British racing green..
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
Pokud si vzpominam, poprve se to resilo na tom predeslem forudoublejay píše:Jinak - resilo se to tady: http://forum.sxoc-cz.net/viewtopic.php?t=15