tuning pochazi z anglictiny a je to ladění ci vyladovani u aut znamena uprava za ucelem sportovniho charakteruSilverFox píše:Možná se zeptám hloupě, ale co je to tunning?
ak mozes hod mi par foto ako zapojit ten regulator tlaku paliva ?Woyta píše:Opravdu ma motor zcela v cajku?
Ja mam ted motor nove vyvlozkovan, kliku zbrousenou, ojnice vyuhlovane, ventily zabrousene atd.
Ted se ceka na spojku, ic kit, vyfuk, nastavitelny regulator tlaku paliva ... V reseni je podvozek, LSD.
Po zajeti jeste Nistune, turbo a zbyle potrebne dily.
to ja to kupujem cisto nove takze je to GT28 ale priruba na sr20detDragonART píše:Možná sem to někde přehlíd, ale S14ková T28 dokáže nafoukat CAčko na 350 koní? Tej GT28 bych věřil, ale obyč 28?!
A druhy postrech uz ma ktosi chyta za slovicka a nieco vytahuje s kontextu !!!!!!! machr 300-350 koni kde som zadal presny udaj ohladom HP ????? na forach mam jednu skusenost ze mam problem s teoretikmi a pekne dokazu vytahovat slova s kontextu krasa dik kamo za postrechDragonART píše:Možná sem to někde přehlíd, ale S14ková T28 dokáže nafoukat CAčko na 350 koní? Tej GT28 bych věřil, ale obyč 28?!